AJÁNLAT
Infokommunikációs Rendszer (IKR.)
folyamatos használatára

AZ AJÁNLAT röviden:
A KKV-k tartós talpon maradásának KULCSA a vállalkozások üzleti profiljának,aktuális üzleti ajánlatainak - keresleteinek folyamatos kommunikálása a megcélzott belföldi és külföldi piacokon.
Mivel a legtöbb vállalkozás számára ennek feltételei nem adottak, a gyakori és korai kudarcok elkerülhetetlenek, vagy jobb esetben csak lassú növekedésre lehet számítani.
TUDOMÁSUL KELL VENNI, HOGY AZ ÜZLETBŐL VAN
A BEVÉTEL ÉS A PROFIT

Ajánlatunk egy olyan Infokommunikációs Rendszer használatát kínálja, amely belföldre és külföldre egyaránt kiterjed, 120 publikált adatbázisba fogadja az üzleti információkat, miközben információs-, hirdetési - és tematikus szakportálokon teszi elérhetővé a piaci szereplők számára.
Kiemelten fontos, hogy az IKR. teljes jogú használatához nem szükséges szakcég bevonása, miközben a használat költség igénye alig éri el a 100 Ft/nap ráfordítást, ami azt jelzi, hogy egyetlen üzleti bevétel elegendő a ráfordítás megtérüléséhez.

AMENNYIBEN ÉRDEKLIK A RÉSZLETEK,
javasoljuk, hogy olvasson tovább.

Miért tekinthető a SIKER forrásának az ajánlott Infokommunikációs Rendszer? Milyen főbb elemek alkotják az Infokommunikációs Rendszert? Milyen fontos technikai megoldások segítik elő a hatékony és kiterjedt kommunikációt? Hogyan szerezhet felhasználói jogosultságot?
Az előfizetési díj ajánlataink:
féléves
br. 9000 Ft
negyedéves
br. 6000 Ft

Milyen értékes kedvezményt rendszeresítettünk az előfizetők részére?

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a teljes jogú használat megszerzését és meghosszabbítsuk annak futam idejét, felajánljuk az előfizetőinknek, hogy további félévi futamidőt br. 900 Ft. ellenében vásárolják meg. Ezt az ajánlatunkat az előfizetéssel már rendelkezők esetén erősítjük meg.

Milyen segítséget kínálunk a felhasználóknak? Ajánlatunk összegző gondolatai:
Amennyiben az Ön vállalkozása számára is fontos a biztonságos működés, a fejlődés, különösen a kudarcok elkerülése, azt ajánljuk, hogy használja folyamatosan az IKR-t, azaz legyen előfizetőnk. Ha döntéséhez meg szeretné ismerni az előfizetési szerződés tervezetünk részleteit, javasoljuk, hogy adja meg kapcsolati címét.

Az Ön neve: *
Email címe: *
Telefon száma: *