AJÁNLAT
Infokommunikációs Rendszer (IKR.)
folyamatos használatára

AZ AJÁNLAT röviden:
A KKV-k tartós talpon maradásának KULCSA a vállalkozások üzleti profiljának,aktuális üzleti ajánlatainak - keresleteinek folyamatos kommunikálása a megcélzott belföldi és külföldi piacokon.
Mivel a legtöbb vállalkozás számára ennek feltételei nem adottak, a gyakori és korai kudarcok elkerülhetetlenek, vagy jobb esetben csak lassú növekedésre lehet számítani.
TUDOMÁSUL KELL VENNI, HOGY AZ ÜZLETBŐL VAN
A BEVÉTEL ÉS A PROFIT

Ajánlatunk egy olyan Infokommunikációs Rendszer használatát kínálja, amely belföldre és külföldre egyaránt kiterjed, 120 publikált adatbázisba fogadja az üzleti információkat, miközben információs-, hirdetési - és tematikus szakportálokon teszi elérhetővé a piaci szereplők számára.
Kiemelten fontos, hogy az IKR. teljes jogú használatához nem szükséges szakcég bevonása, miközben a használat költség igénye alig éri el a 100 Ft/nap ráfordítást, ami azt jelzi, hogy egyetlen üzleti bevétel elegendő a ráfordítás megtérüléséhez.

AMENNYIBEN ÉRDEKLIK A RÉSZLETEK,
javasoljuk, hogy olvasson tovább.

Miért tekinthető a SIKER forrásának az ajánlott Infokommunikációs Rendszer? Milyen főbb elemek alkotják az Infokommunikációs Rendszert? Milyen fontos technikai megoldások segítik elő a hatékony és kiterjedt kommunikációt? Hogyan szerezhet felhasználói jogosultságot?
Az előfizetési díj ajánlataink:
negyedéves
br. 6000 Ft
féléves
br. 9000 Ft

Milyen kedvezményeket rendszeresítettünk az előfizetők részére? Milyen segítséget kínálunk a felhasználóknak? Ajánlatunk összegző gondolatai:
Amennyiben az Ön vállalkozása számára is fontos a biztonságos működés, a fejlődés, különösen a kudarcok elkerülése, azt ajánljuk, hogy használja folyamatosan az IKR-t, azaz legyen előfizetőnk. Ha döntéséhez meg szeretné ismerni az előfizetési szerződés tervezetünk részleteit, javasoljuk, hogy adja meg kapcsolati címét.

Az Ön neve: *
Email címe: *
Telefon száma: *